Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Имоти купува » Други » ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Реф. № 451595, Публикувана на: 12.04.2021 в 15:10ч.

КУПУВАМЕ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ В ЗЕМЛИЩАТА НА ОБЩИНИТЕ-КАВАРНА,ШАБЛА,ГЕН.ТОШЕВО,БАЛЧИК.ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ .ТЕЛ. ЗА КОНТАКТ-0888908877 АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ "ЛОТОС-2004 "


Направи обявата VIP или TOP

Публикувана: 12.04.2021 в 15:10ч.
Валидна още: 56 дни,
Прочетена: 4 пъти
Сигнализирай за нередност

Агенция за недвижими имоти Вяра
Още подобни обяви от
title
Купуваме земя в цялата страна ! Купуваме земя в цялата страна !
Земи Северозапад купува обработваеми и пустеещи земи в цялата страна ! Изкупуваме и дялове и части от неразделени наследствени земи ! Цените се определят ,след проверка на имот от нас представител !
Купувам ОТ СОБСТВЕНИЦИ апартаменти, къщи, вили, земеделска земя
Без комисионна от вас, продавачите. Получавате цената, която сте обявили. Не работя с агенции.
"Имоти Крамар" набира оферти за покупка и продажба на имоти в Добрич и областта.
Основната цел на "Имоти Крамар" е професионално и качествено обслужване на клиентите с грижа и защита на интересите им и гарантиране на сигурността в целия процес на сделката. Ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-изгодните и сигурни предложения на пазара в различните му сегменти. "Имоти Крамар" поддържа утвърдени контакти с най-добрите специалисти, които ще Ви осигурят съпътсващите услуги в целия процес на сделката, както и след това: адвокати, нотариуси, проектанти, архитекти, геодезисти, строители, мебелисти. * Съдействие за изготвяне на пазарна оценка на имота. * Кредитиране от банка при много изгодни условия за клиента. * Вписване в съответните регистри на вече придобития имот. Фирмата извършва и превод и легализация на всички видове документи на достъпни цени и експресно обслужване.
ИМОТИ ВАРНА - агенция за недвижими имоти