Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Курсове » Други » ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
Курс за ЕЛЕКТРОМОНТЬОР
Реф. № 449402, Публикувана на: 13.02.2021 в 09:22ч.

В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове по професията “ЕЛЕКТРОМОНТЬОР“ специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ“. Обучението по теория и практика се извършва от преподаватели с дългогодишен опит с образователно-квалификационна степен ”магистър”. След полагане на изпитите по теория и практика, ще Ви бъде присвоена професионална квалификация по професията “ЕЛЕКТРОМОНТЬОР“, което се удостоверява със Свидетелство за професионална квалификация.


Направи обявата VIP или TOP

Публикувана: 13.02.2021 в 09:22ч.
Валидна още: 3 дни,
Прочетена: 13 пъти
Сигнализирай за нередност

Агенция за недвижими имоти Вяра
Още подобни обяви от
title
Водолазен Курс с международен сертификат Водолазен Курс с международен сертификат
Водолазен Курс с международен сертификат проведен от опитен водолазен инструктор със стаж във военноморска база Варна член на екипажа на кораб за дълбоководни операции ,,ПРОТЕО 224,, Курсът протича в рамките на 4 дни с 8 водолазни спускания и над 10 часа теория. Обучението на водолазите започва от плитки води като в краят му ще направим и дълбоководна сесия на 18 метра максимална дълбочина. Избирайки водолазният курс вие се спускате в ново морско приключение.
Онлайн курс ТРЗ и личен състав- практически.Начало 17.02.2021 Онлайн курс ТРЗ и личен състав- практически.Начало 17.02.2021
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав-присъствен и онлайн. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Завършилите курса имат възможност за практика в счетоводен офис. Обучението в онлайн форма е достъпно в цялата страна. На завършилите курса нашите специалисти оказват практическа помощ при различни казуси възникнали в последващата дейност. Програма на курса: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ведомости за заплати. 7. Начисляване на болнични, майчинство, отпуск. 8. Самоосигуряващи се лица. 9. Прекратяване на трудови договори. Обучението включва работа със специализиран софтуер. Цената включва пакет от нормативни документи. Графикът на занятие е съобразен със заетостта на обучаемите. Обучението се води от висококвалифициран преподавател-практик. За повече информация и записване се обадете на посочения телефон.
СЛЕДВАЩ курс за “ОГНЯРИ“ СЛЕДВАЩ курс за “ОГНЯРИ“
В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност за “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение ще бъде издадено безсрочно Свидетелство за правоспособност “МАШИНИСТ на КОТЛИ С ВИСОКО НАЛЯГАНЕ“.
ИМОТИ ВАРНА - агенция за недвижими имоти
Изпити за млади фермери и земеделски стопани Изпити за млади фермери и земеделски стопани
Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда изпити (в присъствена или в дистанционна форма) за земеделски производители, млади фермери, земеделски стопани по Пчеларство, Животновъдство, Растениевъдство и издава документ за преминато 160 часово обучение; - предлага дистанционно обучение по Опазване компонентите на околната среда - Агроекология и климат , издава документ за преминато 30 часово обучение; Цена курса 160лв.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство. Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ. Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ- основи на счетоводството,финансово,банково,бюджетно.Подготовка за държавен изпит. Решаване на задачи. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Консултации. Решаване на курсови задачи.
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия и студенти Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия и студенти
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия. Решаване на задачи. Обясняване на материала, който не е усвоен по време на упражненията. Подготовка за текущи контролни. Уроците се провеждат в удобно за ученика време, след предварително записване. По време на онлайн уроците: Преподавателят обяснява и решава заедно с вас задачите, които вие виждате записани на вашия екран. За допълнителна информация се обадете на посочения телефон.
Психотерапевт
Психотерапевт, предлагам помощ. Изборът е ваш. Анонимно или лице в лице чрез скайп или с други възможни варианти, които предлагат модерните технологии. Говорете с нас за вашите проблеми и ние ще ви помогнем, а с това ще си спечелите здраве, гаранция за дълъг и успешен живот. При нужда ще направим и подходяща терапия. Контакти: Кабинет „ДОВЕРИЕ“ – 0878/870-928, Ася Коева E-mail: doverie_profil@abv.bg
Онлайн репетитор на български и руски език Онлайн репетитор на български и руски език
Помощ на ученици при подготовка за училище. Курсове по български език за рускоговорящи. Курсове по религия. Психологическа помощ. Уроците се водят от преподавател, завършил Богословско-педагогически университет (ВСВПБК) Украйна, Киев, Рег. №82.
Курс за Камериери на круизни кораби Курс за Камериери на круизни кораби
Лицензиран център за професионално обучение "СТС" Варна организира и провежда професионален курс по професия: Камериер, код: 811030 специалност: Хотелиерство, код: 8110301 Вие получавате: - Обучение по професията - CD – на български език - Преподавател: инженер-технолог по Обществено хранене и Туризъм - Подготовка за интервюта на яхти и пасажерски кораби - Консултации и съдействие при намиране на работа - Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН - Лицензия № 200712420 от НАПОО. - За работещите по професията без документ, но с трудов стаж, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение. - Партньор на Центъра е Фирма „ Изи Консулт”, която набира ПЕРСОНАЛ ЗА РЕЧНИ КРУИЗНИ КОРАБИ за речната компания VIKING RIVER CRUISES и RIVER ADVICE.
Курс за бармани с държавна диплома Курс за бармани с държавна диплома
Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове , дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабинет. Приготвяне на над 80 коктейла: - Високоалкохолни коктейли в шейкър, барова чаша, бостън шейкър,шотове - Безалкохолни коктейли - Топли напитки и кафета - Шейкове, смутита, фрапета, айс коктейли - Украси на коктейлите. Сервиране и дегустация. • Всеки курсист получава държавна диплома: Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН, вписано и сканирано в ИС на НАПОО. • Лиценз 200712420 • За работещите по професията организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство. Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.